Förlovningsdag

Glömde ju skriva igår att vi firade 2-årig förlovningsdag så min mamma kom hit och var barnvakt åt Noel i några timmar så åt Johan och jag på Kina-restaurang (kom inte på något bättre...) och sen åkte vi till Kista och hann gå där en timme innan de stängde.. Köpte lite fint åt Noel och åt mjukglass =)
Noel hade varit så snäll hela tiden...


Idag var vi först till BVC, Noel vägde 6980 g och var 67 cm lång.. Stora killen..! Dessutom sa BVC-sköterskan att det var okej att sätta honom i en hoppgunga nu så då visste Johan vad han ville köpa idag ;-) Han som siktat in sig på Snobben-hoppgungan jättelänge :-)

Vi var en sväng till banken och till pappas jobb och bytte ett par lampor på bilen, sen åkte vi till Täby. Var först in på Babyland och provade bilstolar, Noel verkade gilla samma som vi :-)

image221

Och så köpte Johan sin hoppgunga till Noel då.. Sen var vi till Täby centrum men där hittade vi inget roligt...

När vi kom hem var vi jättetrötta så då la vi oss på sängen en timme, Johan sov och jag och Noel sov och ammade samtidigt ungefär... Noel sov jätteduktigt i sin säng inatt, somnade vid 23.30, vaknade till en gång vid 5 och fick nappen och sen var det väckarklockan som väckte oss 9.15... Men eftersom vi föräldrar kom i säng så sent var vi jättetrötta trots att vi har en så duktig kille :-)

image222
Ätit och sovit middag - då är man glad sen!

image223


Eftersom vi var så trötta tyckte vi att vi var värda varsin pizza och sen var det dags för hoppgungan :-)

image224
Man kan hoppa åt ena hållet...

image225
...och åt andra hållet! =)

image226

image227
Ja det var roligt tyckte Noel.. Även om jag nog skrattade mer än han, det såg ju såå roligt ut när han studsade där upp och ner och runt runt ;-)


Sen fick han ett bad.. I badbaljan.. Oftast brukar han få bada i badkaret med nån av oss och det kanske är säkrast att göra så i fortsättningen ,-)

image228
Ser ni sjön? ;-) Och Noel som leker elvisp i badbaljan...

image229
Jo det vart blött, så sen fick Johan dra med fönsterskrapan på golvet och Noel låg och myste med handduken...


Nu har Noel sovit i sitt rum i över 2 timmar, jag ska nog också försöka komma i säng snart.. Johan håller på att fixa med TV:n nånting och digitalboxen.. Ja har man inte nåt att göra kan man ju alltid hitta på nåt ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback