Onsdag 21:a november

Ja för precis 9 månader sen var det onsdag 21:a februari och vi var inne på förlossningen :-) Kan inte riktigt komma fram till om jag tycker det känns rätt eller inte att det är 9 månader sen.. Tiden har ju gått fort på sätt och vis, men samtidigt inte... Men tidigt imorgon bitti tio över fem så blir Noel 9 månader..!
Idag åkte jag och Noel till öppen mottagning på BVC för att kolla vikt o längd och ställa ett par frågor... 9330 g vägde han och längden visade 76,5 cm..! Men jag är tveksam till om huvudet låg emot mätkanten ordentligt så jag skulle nog säga "bara" 76 cm..

Sen var min syster här på eftermiddagen och nu var det antagligen sista gången hon var här med magen..! :-) Vi får väl se när den lilla tycker det är dags att komma ut...


Just nu säger Noel mycket "mamma" till i princip alla.. Och så kan han ibland låta som att han härmar oss när vi säger "hej" blir det "eej" eller "itta" ibland som antagligen ska vara "titta"... Och så hänger ju "amba" i fortfarande och hans mormor och morfar verkar hävda att han verkligen kan säga "lampa"... Ja vem vet :-)

Idag gjorde han ett litet framsteg till att krypa istället för att åla, när han stod på alla fyra på sin matta så lyfte han ena knät och tog det framåt, men sen ramlade han ut i sin vanliga "ål"-ställning :-)
Han drog sig upp till knä vid vardagsrumsbordet också, det har han väl gjort lite grann förut men han gör det inte så ofta.. Dra upp sig på fötter gjorde han i badkaret för några dagar sen, men annars har han aldrig gjort det.


Många bilder...

6/11
Väldigt tyst film men Noel läser bok :-)




image656
Noel ovanför soffan...

image657
Bus i sängen..!

image658
Busungen :-)


7/11
image659
Noel beundrar sitt smörgåsrån..


8/11
image660
Fina killen röjer på golvet :-) Dragit lite i sin låda och sådär...

image661
Nappkillar på McDonalds.

image662
Noel känner lite på Algot...

image663
Noel i Kista galleria.

image665
Hemma hos Algot.

image664
Noel gillade hunden Chabo...

image666
Algot hade många roliga leksaker :-)


9/11
image667
Gott med säng!

image668
Noel med farbror Martin och farmor.

image669
Såhär kan man sitta när man äter, om Noel får bestämma...


10/11
Noel ute i snön för första gången...
image670
"Vad är det här för nåt?"

image671
"Skojar ni eller?"

image672


image673
Medan pappa fixade med badrumselementet (som nu istället inte går att få kallt...) tog Noel en åktur i badbaljan framför favorit-attraktionen, tvättmaskinen.


Måste tillägga att Noel börjat bli duktig på att vinka ordentligt senaste dagarna.. :-) Det är inte alltid det funkar, men ofta, iallafall om det är jag elelr Johan som vinkar. Nu efter gröten satt vi vid köksbordet och vinkade till varandra, och sen frågade Joahn Noel vart lampan, klockan osv var. Och sen frågade han om han kunde vinka till mamma, då vände sig Noel mot mig och såg lite lurig ut men efter ett tag började han vinka! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback