Augusti

Det känns ju alltid lite trist när det blir augusti. Konstigt egentligen, för samtidigt börjar det kännas lite mysigt att tänka på höstdagar och sedan julen som närmar sig... Men det är väl helt enkelt alltid lite tråkigt när man känner att sommaren går mot sitt slut. Vädermässigt kan man dock inte påstå att det hänt så mycket på sistone, det travar på och är halvvarmt och halvmulet och nån regnskur om dagen... Men man märker ju att det blir mörkare på kvällen, och det tycker jag är tråkigt.
Så det är lite synd när man har semester såhär sent (1 vecka avklarad nu, 3 kvar), det känns liksom som sommaren börjar ta slut innan semestern ens börjat, fast det inte behöver va så..! Det kan ju faktiskt va fint väder ända fram till slutet av augusti...

Idag är jag och Julian ensamma hemma när pappa och Noel är på farmors landställe. Jag har passar på att plocka ur en del smått ur Noels garderob och har plockat i ordning lite i lådorna med urvuxna kläder. Men har inte hunnit klart än, allt för mycket fritid vill ju inte Julian bjuda mamma på :-) Men nu när barn nummer 2 börjar växa ur en del också börjar det bli dags att ta en del svåra beslut.. Vad ska sparas och vad ska man göra sig av med? För när man plockar undan bodys som Julian inte ens använt så känns det lite onödigt att lägga ner det i en låda och spara i X antal år för att nästa barn inte heller ska använda det...
Sen visade det sig också att det var lite roligare än väntat att köpa nya kläder även till 2:a barnet :-) Även om de ärvda kläderna bara har 2 år på nacken är det mycket roligare att klä på Julian nytt än sånt som man redan sett flera gånger... Men shopping är ju alltid kul.. Och dyrt :-)

Nu ska jag nog försöka få hänga lite tvätt innan vi ska göra oss i ordning och åka till min syster för att äta middag med henne och Liam!



Julian provar nya höstoverallen som förhoppningsvis passar bra i oktober och gärna ända fram till december... Shopping är kul som sagt! Men någon overall i 62-68 finns ju faktiskt inte att ärva efter storebror eftersom det var sommar när han var i den åldern.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

kul att det uppdateras lite här ;) superfin färg på overallen till Julian och supersöt liten kille oxo förstås, att man glömmer hur små de är!

tack för senast föresten, ska se om vi kan få till en middag eller så här under åtminstonde septmeber kanske, augusti är nog redan rätt full bokad :-D

Postat av: svägerskan

Hej! Spara gärna kläderna, så smånnigom ska det väl finnas fler som kan ha dom=)

2009-08-04 @ 20:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback