Hos frisören

Ja idag var jag hos frisören. Tycker egentligen det är lite jobbigt, blir aldrig riktigt nöjd utan tycker egentligen det kändes bättre innan.. Speciellt den här gången för även om det var några månader sen jag var där har inte håret känts så tunt och slitet så jag hade gärna väntat nån månad till.. Men lika braa tt få det överstökat..
De hade iaf nåt eltest där så strömmen försvann efter ett tag så hon kunde inte föna håret på mig, vilket inte gjorde mig så mycket idag, går ju ändå bara hemma så behöver inte vara så fin ;-) Fick dessutom betala 300 istället för 350 så det kan ju va kul.. Men sen när jag kom hem upptäckte jag att det rasade massa små stickiga hårstrån på mig så jag var tvungen att borsta håret upp-och-ner över handfatet..

Annars har jag inte gjort mycket, Ensamma hemma har slutat gå på 3:an på dagarna så jag spelar bara in 7:e himlen så då blir det inte så mycket att se på på nätterna.. Så idag började jag kolla på 2:a säsongen av 24, får se om jag kommer in i det så det blir kul..

Det blev sen middag också, ugnspannkaka med bacon i vid halv tio-tiden.. Nu är Johan på väg i säng och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske sitta här ett tag och sen se på TV antagligen :-)

Nu börjar helgen

Ja nu har jag mest fördrivit tiden med TV och ingenting i 3 dagar när Johan mest ätit, jobbat och sovit och nu är han ledig i 2 dagar..  Det är ju bara varannan helg han jobbar 3 dagar i streck så det är skönt att det inte är så ofta, för det känns lite långt... På 2 dagar hinner han ju bara jobba en dag innan det nästan är dags att vara ledig igen =)

Men imorgon ska Rebecca med lille Alvin komma hit och då ska Johan passa på att åka till sin nyflyttade mamma... Ska tydligen hålla på och sätta upp grejer och så så jag tyckte att han kunde väl fixa det som skulle upp här först (när han säger att han inte har lust att borra i betongväggar) men han påstod att jag inte bett om nåt på sistone...
Hursomhelst lät han lite besviken över att inte få träffa bebisen så han kanske inte åker förrän de har kommit...

Har som sagt inte gjort mycket annat än tittat på TV och småstädat lite senaste dagarna.. Igår klagade Johan på att toaletten luktade jätteilla så den fick sig en omgång idag ;-) Jag anser ändå att det är värre när soporna stinker...

Ganska fullt upp :-)

Idag började jag dagen med att fotografera vagnen när det ändå var ljust och fint. Såhär ser den ut med ligg- respektive sittdel på :-)

Liggvagn



Klockan 13.30 hade jag tid hos barnmorskan, vi var lite sena men hon var lika sen och kom springande direkt från en föräldraträff. Dessutom var hennes kollega sjukskriven så hon var ensam på stället och det hade lyckats bli nån dubbelbokning så det var full rulle där...
Eftersom vi kollade järn och socker sist gjorde vi inte det idag, men magen växte som den skulle, hjärtljuden låg på 148 (som vanligt ungefär) och hon tyckte huvudet kändes fixerat nu. Mitt blodtryck låg ju på 95/70 sist men idag var det 125/65 och det är väl lite bättre skulle jag tro...

Efteråt blev det lunch på McDonalds sen skulle vi till familjerätten i Väsby för att bekräfta faderskap så man slipepr ordna med det sen. Det var ett lite speciellt ställe men det gick bra ;-)

Kallt har det varit idag också... Omkring -9.. Nu ska jag hänga en maskin tvätt så Johans jobbkläder torkar till imorgon och sen ska vi se på en av hyrfilmerna som jag fått hem genom mitt internet-hyrande...

Onsdag

Idag ringde de och sa att vår barnvagn hade kommit, bara ca 3 veckor senare än det var sagt från början... Så vi var och hämtade den på eftermiddagen men självklart är det nåt konstigt med biten som man sätter på liggdelen, det är två knappar som är sydda för nära varandra så den ena går inte att knäppa fast i vagnen för då blir tyget för spänt.. Så får väl åka dit och fråga dem om det nån dag antar jag... =/

Jag tycker inte om att beställa saker så de ska göra det åt en, jag vill ha flera exemplar att välja på och välja ut det bästa... Vi tyckte chassit såg lite småsnett ut också men det kanske bara var inbillning.. Men vi har ju en brio som extravagn och den känns ju lite stadigare och rejälare, men nu var vi ju tvungna att ha en ganska lätt vagn för att det skulle funka här...

Vinter ute

Idag var det soligt till en början men framåt eftermiddagen började det snöa... Johan passade iaf på att fota lite när han var hemma och såhär ser det ut hos oss just nu.. Eller ja inte just nu, nu är det ju mörkt.. :-)

Vinter ute 2

Bilder på vagnen kommer imorgon för det har jag inte orkat ta några idag...

Gör inte så mycket

Ja idag är det tisdag och jag har nog inte gjort nåt särskilt... Fortfarande kallt ute, inatt var det 16 minusgrader och under dagen har det varit omkring -6... Ska tydligen bli kallt imorgon med men hoppas på lite sol iaf, idag var det mest mulet..

Bäddade spjälsängen för en stund sedan, försökte göra det förra veckan men jag blev så arg för det var så trångt runt madrassen... ;-) Nu skärpte jag till mig och fick det gjort iaf så det ser lite mysigt ut.. Sen kan vi ju inte ha en liten bebis ligga där under hela täcket utan vi får se hur vi löser det då, men just nu ser det ju trevligast ut sådär.. Ska få upp nån tavla på väggen också och hänga en mobil i taket, men det är ju sånt som ligger utanför mina åtaganden... Betongvägg är det nog också för skojs skull ;-)



175286-3

Nu har Johan varit och hämtat nya jobbkläder och är troligen på väg hem så jag ska börja göra i ordning lite mat.. Blir falukorv i ugn med makaroner (och en hel del ketchup också skulle jag gissa..) så det är ju inte så svårt men tar ju lite tid. Fast ugnen är nog varm nu...

Alltid uppe sent

Japp tänkte prova att göra en blogg såhär i väntans tider :-) Eftersom jag inte har nåt att göra på dagarna så sover jag gärna länge och då kan jag ju lika gärna va uppe länge på kvällarna/nätterna och då blir det ofta att man sitter vid datorn..!
Det värsta är att fötterna blivit så svullna på sistone och det blir väl inte bättre av att sitta vid datorn.. Därför brukar jag runda av med att titta på TV i soffan ett tag innan jag lägger mig ;-)

Idag har jag inte gjort mycket, var ut på en kort promenad men fy vad kallt det var om ansiktet.. 7 minusgrader (men nu är det nog snarare 14...) och ett par dm snö som kom häromnatten... Ser fint ut inifrån iaf när solen skiner och det är så kallt!
Tänkte ta på mig mina vinterkängor som stått på dagis fram tills nu men de var alldeles för trånga så det fick bli ett par gamla gympaskor.. Som tur var var det så kallt att det inte var halt..

Kan ju sätta in en bild också på hur läget ser ut såhär i vecka 37, magen börjar se lite överjäst ut men det får man väl leva med... :-)

175286-1